OVERNACHTEN/VERGADEREN

  Overnachting

  Zakenreis of toerisme

  Overnachten in een groene, bosrijke omgeving, op slechts 10 minuten van Brussel centrum en 2 minuten van de Brusselse ring, afrit Groot-Bijgaarden. Zen Your Life biedt stijlvolle accommodaties voor zakenlui en toeristen, al dan niet in combinatie met een weldoende massage of verzorging

  Ideale uitvalsbasis

  Dankzij de zeer gunstige ligging is onze accommodatie ook de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van fiets-, mountainbike- of wandeltochten. Dat maakt Zen Your LIfe een perfect startpunt om de regio te ontdekken. Maar ook de verbinding naar Brussel is erg praktisch.

  Kamer

  We beschikken over vier slaapkamers en ze zijn stuk voor stuk een ware streling voor het oog. Ze werden smaakvol ingericht met een Afrikaanse touch. 

  Hakuna Matata en Polé Polé

  Hakuna Matata en Polé Polé zijn twee mooie kamers van 30m² op de eerste verdieping en ze kijken uit op het bos. Beide kamers beschikken over airconditioning, een en-suitebadkamer met inloopdouche (regendouche en handdouche), wastafel en wc, een flatscreen tv, gratis internet. 

  Hakuna Matata:  Badkamer Polé Polé:


  Karibu

  De kamer Karibu is iets ruimer en gelegen op het gelijkvloers. Ze beschikt over een privéterras aan het bos.Deze kamer kan eventueel samen geboekt worden met de Asante kamer door de communicerende deuren tussen beide kamers.


  Asante

  De suite Asante is nog ruimer met een dubbel bed van 160 cm en een sofa bed van 150 cm.U kan dus overnachten met 2 personen of 4 personen.Deze kamer kan eventueel samen geboekt worden met de Karibu kamer door de communicerende deuren tussen beide kamers. De suite beschikt naast een ruim privéterras ook over een privésauna en infraroodtherapie.

  Al onze bedden hebben een visco dream (Tempur) matras, heerlijk om op te slapen en zo vriendelijk voor uw rug. 

  Al onze kamers, alsook het volledige gebouw zijn niet-rokers. 


  Ontbijt

  Wij bieden een basisontbijt aan op de kamer. Dit omvat koffie (Nespresso), thee, melk, fruitsap, brood, wafeltje, peperkoek, zoet beleg, kaas, yoghurt, ontbijtgranen en vers fruit. Dit ontbijt wordt voor u klaargezet in uw kamer en is in de kamerprijs inbegrepen.

  Wij bieden geen andere maaltijden aan, maar u kan steeds zelf iets meebrengen en ter plaatse in de kamer nuttigen. Er is een minibar aanwezig.

  24 uur per dag toegang

  Gezien onze kleinschaligheid bieden wij geen permanentie aan het onthaal. Onze gasten kunnen wel 24u/24 binnen met een persoonlijke code die per mail wordt doorgestuurd. 

  Extra's

  Onze accommodatie beschikt over een buitenzwembadje dat van 1 april tot 1 oktober verwarmd wordt en dat gratis ter beschikking staat voor onze gasten. In de kamers vindt u handdoeken en badjassen die u aan het zwembad mag gebruiken. Wij voorzien geen badslippers.

  Contacteer ons voor meer informatie of om uw overnachting te boeken.

  Wij bieden naast overnachting ook tal van massages en verzorgingen aan. Tevens organiseren we een aantal avonden in de week een groepsles. Wenst u een behandeling te reserveren of deel te nemen aan een groepsles, reserveer dan ruim op voorhand.