Menu

Welkom

Zen Your Life is een beleving, een plaats waar je geniet.

 

Wat wij bieden? 4 prachtige kamers, 2 standaard kamers (Polé Polé en Hakuna Matata), 1 luxekamer met privé terras (Karibu) en 1 suite met groot privé terras, privé sauna en infraroodtherapie op de kamer (Asante). Al onze gasten kunnen bovendien van 1 april tot 1 oktober genieten van ons verwarmd buitenzwembad en mooi terras met zicht op het bos.

Daarnaast bieden we tal van professionele massages. We gespecialiseerd in het masseren van topsporters, maar iedereen is even welkom bij ons, of u nu stramme vermoeide spieren hebt of gewoon wat nood aan ontspanning. Verder kan u bij ons terecht voor gelaatsverzorgingen, figuurcorrectie, afslanking, groepslessen, personal training.. Maar kijkt u vooral verder op onze website.

Wilt u even weg van de dagelijkse drukte en ontspannen in een oase van rust? Dan bent u bij Zen Your Life aan het juiste adres.

Zen Your Life is ideaal gelegen, vlakbij Brussel, maar op het einde van een doodlopend straatje, met zicht op het bos en Ierse schapen. Ideaal dus ook voor zakenlui. Tevens kan u bij ons rustig vergaderen, met een mooie vergaderzaal van 56m² bieden we plaats aan maximum 16 personen.

Zelf beschikken we niet over een restaurant, maar op minder dan 1 km vindt u voldoende restaurants om u gastronomisch te verwennen.

We hopen u weldra te mogen verwelkomen, of het nu voor een behandeling, een groepsles of een overnachting is, wij kijken alvast uit naar uw bezoekje.

 

Het Zen Your Life team,

Ann, Ilse en Nadia

Op zoek naar het ideale geschenk?
Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden

Bestel hier
Back to Top