Voedingsadvies voor afslanken op maat

Iedereen weet het: de gemiddelde Belg is te dik! Toch is er een verschil tussen het slanke schoonheidsideaal en een gezond gewicht. Er bestaan tal van methoden om af te slanken, maar wat past er nu het best bij jou?

Gezonde voeding volgens het kookprincipe van Pascale Naessens

De methode van Pascale Naessens is eenvoudig: je eet zoveel je wil, maar het allerbelangrijkste zijn de juiste combinaties! Geen last meer van een opgezette buik, opgeblazen gevoel, je hebt meer energie en bovendien val je af. Het is een zeer gezonde methode, een ware levensfilosofie!

Proteïnedieet met behulp van PRO10PHARMA

Heb je snel resultaat nodig om jezelf te motiveren? Misschien is een proteïnedieet dan wel jouw ding.

Het dieet zelf verloopt in vier fasen, waarvan de eerste twee zorgen voor gewichtsverlies en de laatste twee voor het blijvend karakter van het resultaat:

Fase 1 : strikte fase

Dit is de strengste fase en wordt gekenmerkt door een voeding die vooral steunt op de inname van eiwitrijke producten en groenten. 

Fase 2 : gemengde fase

Deze fase verschilt van de eerste fase door het vervangen van één maaltijd met proteïnesupplementen door een maaltijd met natuurlijke eiwitten. 

Fase 3 : opbouwfase

Opnieuw wordt één maaltijd met proteïnesupplementen weggelaten ten voordele van een normale, gezonde maaltijd. 

Fase 4 : stabilisatiefase

In de laatste fase dient naast de normale, gezonde en evenwichtige voeding nog één proteïnesupplement genomen te worden.

Personal Coaching

Overgewicht, gebrek aan energie, pijnlijke rug, schouder, nek, niet tevreden met uw figuur... Wij helpen u graag verder. In een 10-wekenprogramma begeleiden we u persoonlijk met voedingsadvies, gepersonaliseerde oefeningen en aanvullende therapieën. 

Samen stellen we realistische doelen op en volgen deze op, week na week... Maak nu alvast een afspraak voor je gratis intake gesprek.