Menu

Voedingsadvies

AFSLANKING OP MAAT!

Iedereen weet het: de gemiddelde Belg is te dik! Doch is er een verschil tussen het slanke schoonheidsideaal en een gezond gewicht. Er bestaan tal van methoden om af te slanken, maar wat past er nu het best bij jou?

Je kan bij ons terecht voor voedingsadvies, voor anticellulitis behandelingen met LPG-endermologie, voor vetvermindering door middel van cryolipolyse en/of SlimLine technology en je kan komen sporten om je lichaam nieuwe tonus te geven!

Zen Your Life  - Groot-Bijgaarden -  Afslanken

GEZONDE VOEDING VOLGENS HET KOOKPRINCIPE VAN PASCALE NAESSENS

Het principe is simpel: je eet zoveel je wil, maar het allerbelangrijkste zijn de juiste combinaties! Geen last meer van een opgezette buik, opgeblazen gevoel, je hebt meer energie en bovendien val je af. Het is een zeer gezonde methode, een ware levensfilosofie!

Zen Your Life  - Groot-Bijgaarden -  Afslanken

PROTEINEDIEET MET BEHULP VAN PRO10PHARMA

Heb je snel resultaat nodig om jezelf te motiveren? Misschien is een proteinedieet dan wel jouw ding?

Het dieet zelf verloopt in 4 fasen, waarvan de eerste 2 zorgen voor gewichtsverlies en de laatste 2 zorgen voor het blijvend karakter van het resultaat :
fase 1 : strikte fase. Dit is de strengste fase en wordt gekenmerkt door een voeding die vooral steunt op de inname van eiwitrijke producten en groenten.
fase 2 : gemengde fase. Deze fase verschilt van de eerste fase door het vervangen van één maaltijd met proteïnesupplementen door een maaltijd met natuurlijke eiwitten.
fase 3 : opbouwfase. Opnieuw wordt één maaltijd met proteïnesupplementen weggelaten ten voordele van een normale, gezonde maaltijd.
fase 4 : stabilisatiefase. In de laatste fase dient naast de normale, gezonde en evenwichtige voeding nog één proteïnesupplement genomen te worden.

Zen Your Life  - Groot-Bijgaarden -  Afslanken

BODY IN MOTION

Niet enkle voeding, ook beweging speelt een cruciale rol bij afslanking!

Bij Zen Your Life bieden wij verschillende mogelijkheden aan om je dieet bij te staan met beweging. Je kan onze groepslessen Pilates of Body Firm&Stretch komen bijwonen. Of je kan individuele sessies op onze trilplaat komen volgen wanneer het jou uitkomt. Heb je liever privé les op de mat, ook dat is mogelijk.

Snel afslanken regio Groot-Bijgaarden? Contacteer ons vandaag nog!

Zen Your Life  - Groot-Bijgaarden -  Afslanken

 

Back to Top