Menu

Vergaderen

Bij Zen Your Life hebben we ook aan de bedrijven gedacht. Of u nu op zoek bent naar een rustige, mooie locatie voor uw exclusieve vergadering of teambuilding evenement, of u wenst uw eregast te logeren in een onvergetelijke setting met privé spa mogelijkheden, voor dit alles hebben we een oplossing.

Accomodatie

Wij beschikken over een modern ingerichte vergaderzaal met gratis internetverbinding. De zaal is 55m² en biedt plaats aan kleine groepen van 2 tot maximum 30 personen, al naargelang de zaalopstelling. De zaalopstelling kan worden aangepast aan uw wensen en noden. Beamer, projectiemuur en flipchart zijn gratis beschikbaar.

Daarnaast bieden wij aan hele kleine groepen tot 6 personen de mogelijkheid om de vergadering te combineren met een wellness moment. Met zicht op het bos, in een huiselijke sfeer en in alle rust vergaderen, zo ziet u dat werken plots zeer aangenaam kan worden... 

Voor de catering bieden wij verschillende opties aan, van simpele broodjes maaltijden, tot uitgebreid dineren, alles kan, afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen. Maar onze specialiteit blijft "gezonde voeding"!

Contact opnemen

Gelieve ons te contacteren op 02 463 06 23 of info@zenyourlife.be om samen een voorstel uit te werken betreffende vergaderen in Groot-Bijgaarden.

Back to Top