Sportmassage

Ideale ondersteuning van sportieve levensstijl

Een sportmassage is iets dynamischer dan de Zen Your Body massage en is ideaal voor het sporten, na het sporten of als onderhoud bij regelmatig sporten.

Iedereen die regelmatig beweegt, zowel de recreatieve sporter als degene die sport op een hoger niveau, kan veel baat vinden bij sportmassage. Er zijn dan ook tal van topsporters die op Zen Your Life vertrouwen voor hun sportmassage.

Diepe inwerking op spierbindweefsel

De technieken van sportmassage (strijkingen, kneed- en druktechnieken) die ontleend zijn aan de Zweedse massage en de pressuur op drukpunten, werken diep op het spierbindweefsel in. Verder concentreert de sportmassage zich op de spiergroepen die bij een bepaalde sport gebruikt worden.

Blessures voorkomen

Stijve of te strakke spieren geven een verhoogd risico op blessures bij het sporten. Wanneer je regelmatig een sportmassage ondergaat, zal je niet alleen je spieren soepel houden maar ook de doorbloeding stimuleren, de lymfedrainage verbeteren en de afvoer van melkzuur versnellen. Kracht, snelheid en flexibiliteit nemen toe door een goed uitgevoerde sportmassage..

Boek nu jouw sportmassage.