Menu

Sport/gezondheid

Lichaamsbeweging is één van de drie pijlers van gezondheid en naturopathie. In onze technische maatschappij is dat spijtig genoeg iets dat te vaak op de achtergrond geraakt, we bewegen te weinig. Ook binnen de beweging kan men 3 grote groepen van training onderscheiden: cardio, spierkracht en/of volume en lenigheid en coördinatie.


Bij Zen Your Life kan je terecht voor een aantal groepslessen in Groot-Bijgaarden, zoals Pilates(ideaal voor het verstevingen van buik- en rugspieren), Body Firm&Stretch (lokale vetverbranding, spierversteviging en stretching) en Hatha Yoga (de basis van alle yoga vormen).
Of je kan individuele oefeningen komen doen op de trilplaat (ideaal om op een snelle manier bepaalde spiergroepen te verstevigen of als ondersteuning van een dieet of anti-cellulitis behandeling). Je kan ook bij ons terecht voor personal training, van zowel Pilates als algemene spierversteviging.

Groepslessen :

Pilatis
Pilates in een trainingsmethode voor het lichaam ontwikkeld in het begin van de 20ste eeuw door Joseph Pilates. De oefeningen richten zich vooral op de onderrug, buikspieren, bekken en bilspieren. Op die manier ontwikkel je een sterk centrum, die de basis vormt van een correcte ademhaling, een goede lichaamshouding en een algemeen lichaamlijk welzijn. Pilates is een effectieve en veilige oefenmethode, die iedereen kan beoefenen, ongeacht je leeftijd of fysieke conditie. De voordelen van Pilates zijn talrijk: goede lichaamshouding, vrijere ademhaling, ontwikkeling van sterke en soepele spieren rond de gordelzone met verlichting of verdwijning van rugklachten tot gevolg. Deelnemers dragen best losse kledij. Pilates oefeningen worden op blote voeten uitgevoerd.
Prijs :
45 Euro voor 1 privéles
120 Euro voor een 10-beurtenkaart voor de groepslessen

Gezien het volgen van 1 enkele training tot weinig of geen resultaat leidt, bieden wij geen individuele groepslessen aan. Inschrijven verplicht. Maximaal aantal deelnemers in de groepsles = 15! 

Body Firm & Stretch
Body Firm&Stretch oefeningen richten zich vooral op de armen, buikspieren en bilspieren. De oefeningen zijn 2-ledig: spierverstevigend en rekking, dit alles op het ritme van de muziek en met een vleugje humor.
Voordelen op lange termijn:
Lokale spierversteviging en flexibiliteit.
Maximale vermindering van het plaatselijke lichaamsvet.
Een gevoel van welzijn en een geestelijke en lichamelijke gezondheid.
Prijs :
45 Euro voor een privé les van 60'
120 Euro voor een 10-beurtenkaart voor de groepslessen

Inschrijven verplicht. Maximaal aantal deelnemers in de groepsles = 15!

 

Individuele coaching

  • Individuele coaching: Both on vibrating plate and on the mat!

Back to Top