Menu

Overnachting

WIJ BESCHIKKEN OVER 4 KAMERS: ALLEN NIET-ROKERS

Gezien onze kleinschaligheid bieden wij geen permanentie aan het onthaal. Onze gasten kunnen wel 24u/24 binnen met een persoonlijke code die per mail wordt doorgestuurd. 

Al onze kamers zijn voorzien van inloopdouches. Wij beschikken niet over een kamer met ligbad.

Onze accommodatie beschikt over een buitenzwembadje dat seizoenaal verwarmd wordt (april-oktober) en dat gratis ter beschikking staat voor onze gasten. In de kamers vindt u handdoeken en badjassen die u aan het zwembad mag gebruiken. Wij voorzien geen badslippers.

Standaard is er een basis ontbijt op de kamer inbegrepen in de reservatie. Een uitgebreid gourmet ontbijtbuffet is mogelijk mits reservatie minimum 24u op voorhand en vermelding van het gewenste tijdstip van ontbijt. De meerprijs voor het gourmet ontbijtbuffet is 10 Euro per persoon per ontbijt. 

Wij bieden naast overnachting ook tal van massages en verzorgingen aan. Tevens organiseren we bijna elke avond een groepsles. Wenst u een behandeling te reserveren of deel te nemen aan een groepsles, reserveer dan ruim op voorhand.

 

PRIJS PER KAMER (exclusief touristenbelasting)

 • Standaard 2-persoonskamer: Hakuna Matata en Polé Polé: 30m²
  110 Euro/1p/nacht, inclusief basis ontbijt op de kamer.
  120 Euro/2p/nacht, inclusief basis ontbijt op de kamer.
  Beide kamers zijn op de eerste verdieping, hebben zicht op het bos, beschikken over airconditioning, een queensize bed van 160 cm, en-suite badkamer met wc, inloopdouche met regendouche en handdouche, wastafel. 

 

 • Superior 2-persoonskamer: Karibu: 35m²
  120 Euro/1p/nacht, inclusief basis ontbijt op de kamer.
  130 Euro/2p/nacht, inclusief basis ontbijt op de kamer.
  Deze kamer is op het gelijkvloers, met een privé terras aan het bos, een queensize bed van 160 cm, en-suite badkamer met aparte wc, zeer ruime inloopdouche met regendouche en handdouche, wastafel. Deze kamer heeft geen airconditioning.

 

 • Suite 4-persoonskamer: Asante: 45m²
  140 Euro/1p/nacht, inclusief basis ontbijt op de kamer.
  150 Euro/2p/nacht, inclusief basis ontbijt op de kamer.
  160 Euro/3p/nacht, inclusief basis ontbijt op de kamer.
  170 Euro/4p/nacht, inclusief basis ontbijt op de kamer.


Deze ruime kamer is op het gelijkvloers, beschikt over een queensize bed van 160 cm een sofa bed van 150 cm, een aparte badkamer met inloopdouche met regendouche en handdouche en wastafel, een aparte wc, infraroodtherapie op de kamer, een gashaard, een privé terras met privé sauna.  Geen airconditioning.  Deze kamer bereikt u niet via de hoofdingang van het gebouw, maar wel via een privé ingang aan de achterkant van het gebouw.

 

ONTBIJT

Standaard wordt er een basis ontbijt in de kamer aangeboden. Dit omvat koffie (Nespresso), thee, melk, fruitsap, brood, wafeltje, peperkoek, zoet beleg, kaas, yoghurt, ontbijtgranen en vers fruit. Dit ontbijt wordt voor u klaargezet in uw kamer en is in de kamerprijs inbegrepen.

Gourmet ontbijtbuffet: supplement 10 Euro/pers., inclusief vers gemalen koffie, thee, melk, vers geperst fruitsap, assortiment brood, pistolets, croissants, zoet en hartig beleg, gekookte eitjes, yoghurt, ontbijtgranen en vers fruit. Dit ontbijt wordt op het voorafbepaalde uur (tussen 8u en 11u) bediend door de gastvrouwen. Wij vragen om op voorhand het gewenste tijdstip van ontbijt te laten weten zodat we dit in onze agenda kunnen inplannen.

Dit ontbijt moet steeds minimum 1 dag op voorhand besteld worden. Het ontbijt wordt op -1 genomen.

 

Back to Top