NADIA DELENS - ZAAKVOERDSTER

Nadia Delens behaalde een licentie scheikunde aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Daarna specialiseerde ze zich in de immunologie en doctoreerde in de immunotherapie. Hierop volgde een rijkelijk gevulde carrière in de farmaceutische industrie.

Als aanvulling op de allopatische geneeskunde start Nadia een opleiding van Wellness Coach aan de Wellness Academie. Deze opleiding deed de honger naar natuurlijke remedies en gezondheidszorg toenemen waarop tal van andere opleidingen volgden: voetreflexologie, naturopathie, aromatherapie, Bach bloesems, cranio-sacraal therapie, Mindfullness...

Dit is de aanzet om in januari 2009 de farmaceutische industrie in te ruilen voor een fulltime job als therapeut, waarbij ze al haar kennis voor u in dienst zet.

Bij Nadia Delens in Groot-Bijgaarden kan u terecht voor gezondheidscoaching, life-coaching, aromatherapie, fytotherapie, voedingsadvies, Bach bloesem advies, voetreflexologie, massages (therapeutisch en ontspanningsmassages), lichaams- en gelaatsverzorgingen en alle spa-rituelen.