Menu

LPG-Endermologie

LPG Endermologie is een behandeling die de huid verstevigt en de circulatie stimuleert, hierdoor zal cellulitis verminderen en de elasticiteit van de huid verbeteren. Ook topsporters maken gebruik van Endermologie voor een snellere recuperatie, verlichten van spierpijnen, het soepel houden van het lichaam en als diepe mechanische massage. Endermologie is een erg betrouwbare behandeling die ontstond in 1986 en nog steeds de beste niet-invasieve behandeling tegen cellulitis en plaatselijke vetrolletjes.

Door de behandeling slaagt men er in de productie van nieuw collageen op gang te zetten, de kwaliteit van de huid te verbeteren en huidveroudering te vertragen. Verder wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt dehydratatie tegengegaan. Hierdoor krijgt het gelaat een gezonde gloed.

Hoewel Endermologie vooral bekend staat als cellulitis behandeling, zijn er ook andere mogelijkheden: sports (prestatieverbetering, spierpijnen, recuperatie), wellness (soepeler lichaam, anti-aging door stimulatie van het weefsel, mechanische diepe massage), health (optimale bloedcirculatie, zware benen en lymfedrainage) en gelaat: Endermologie Lift behandeling kan toegepast worden op de hals, het decolleté, de kin en zelfs rond de ogen.

Ter behandeling van cellulitis en/of verfijning van de silhouette, is de combinatie van LPG met cryolipolyse of Slimline zeker aan te bevelen!

 

Back to Top