Hotstone massage

Eeuwenoude massage

De naam zegt het al, een hot stone massage, is een massage met warme stenen. De Inca's, Indianen, Chinezen en vele andere culturen gebruikten deze vorm van massage al eeuwenlang ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. 

Energiepunten

We werken met basalt stenen, die de warmte en de energie lang behouden en langzaam doorgeven aan het lichaam. De stenen werden o.a. geplaatst op acupunctuurpunten en energiepunten en gestreken over de meridianen, waarbij de energie van lichaam en geest in harmonie werd gebracht.

Andere massage dan met handen

Ter ontspanning worden stenen op je neergelegd om het lichaam te laten wennen aan de warmte. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. Door de combinatie van massage en warmte worden je spieren anders gemasseerd dan alleen met de handen. Deze massage duurt een uurtje. 

Zelfherstel van het lichaam

Een hotstonemassage in Groot-Bijgaarden draagt bij tot het zelfherstel van het lichaam, stimuleert de organen en bloedsomloop en draagt bij tot ontgifting. Ideaal bij stress, spanningen, blokkades, reuma, artrose, slechte doorbloeding... of puur om te genieten!

Boek nu jouw hotstone massage.