Menu

PRIVÉ SPA EN SAUNA VAN 1 TOT 4 PERSONEN

Een oase van rust en intimiteit! Gelegen naast een bos, in het hartje van Groot-Bijgaarden en zo dicht bij Brussel!

 

Al onze arrangementen zijn inclusief:

Omkleedruimte, ervaringsdouche met lichttherapie, hammam, Finse sauna met lichttherapie (outdoor), afkoelhoekje (outdoor), massagebad met sterrenhemel (gevuld met vers water bij elke reservatie), Infrarood therapie, lounge en relaxatieruimte (indoor en outdoor), tot op 32°C verwarmd buitenzwembad (inox overloopzwembad), duo behandelruimte, gratis WiFi.
Opgietwater voor sauna met aromatherapie, Dode Zeezout voor massagebad, scrubzout van de Dode Zee met geurige arganolie, shampoo, haarbalsem, douchegel, hydraterende bodymilk.
Koffie (Nespresso), rijk assortiment aan thee, water en verse citrusvruchten (ideaal na een saunabeurt!)
Inclusief badlinnen!

ONZE ARRANGEMENTEN:

Basis arrangement: 2u30 - 150€ (tot 4p)

  • Gedurende 2u30 genieten van de volledige wellnessruimte binnen en buiten.

Ontbijt arrangement: 2u30 - 199€ (2p)

  • Dit arrangement omvat het basis arrangement met uitgebreid ontbijt.

Lunch arrangement: 2u30 - 199€ (2p) 

  • Dit arrangement omvat het basis arrangement met koude lunch en frisdranken. De lunch is naar keuze (vooraf te vermelden) een visschotel of charcuterieschotel met rauwkost en stokbrood.

Bubbel & Spa: 2u30 - 199€ (2p)

  • Dit arrangement omvat het basis arrangement met een fles Zuid-Afrikaanse Vonkelwijn en een ruim assortiment tapa's (mits supplement van 30€ ook mogelijk met Veuve Clicquot Champagne).

Spa & Sleep: 2u30 - 269€ (2p)

  • Dit arrangement omvat het basis arrangement met overnachting en ontbijt voor 2 personen.

Brunch & Spa: 5u - 350€ (2p)

  • Gedurende 5u genieten van de volledige wellness ruimte met uitgebreide koude brunch en 1 fles wijn of Zuid-Afrikaanse Vonkelwijn.

9 to 5: 8u - 420€ (2p)

  • Gedurende 8u genieten (van 9u tot 17u) van de volledige wellness ruimte met koude lunch en frisdranken. De lunch is naar keuze (vooraf te vermelden) een visschotel of charcuterieschotel met rauwkost en stokbrood.

Candlelight: 6u - 399€ (2p)

  • Gedurende 6u genieten (van 18u tot 24u) van de volledige wellness ruimte met een koude 3-gangen diner en een fles wijn of Zuid-Afrikaanse Vonkelwijn naar keuze. Dit arrangement kan ook mits supplement (afhankelijk van het menu) genomen worden met menu klaargemaakt door sterrenchef Robert van Restaurant Michel te Groot-Bijgaarden. Contacteer ons voor meer informatie

Lala Salama: 6u - 450€ (2p)

  • Dit arrangement omvat het Candlelight arrangement met overnachting en ontbijt voor 2 personen.

 

Geniet vandaag nog van onze privé sauna in Groot-Bijgaarden! Enkel op afspraak! U kan online reserveren of een aanvraag doen per mail of telefonisch.


Back to Top