Menu

Privé Sauna/Wellness

PRIVÉ SPA EN SAUNA VAN 2 TOT 4 PERSONEN

Een volledig uitgeruste wellness voor jullie alleen... Prachtig ingericht, in een moderne Afrikaanse stijl, die rust en warmte uitstraalt, een ware streling voor het oog. De privé spa van Zen Your Life werd gebouwd met exclusieve materialen van top kwaliteit en 100% conform met de Vlarem wetgeving voor hygiëne! 

 

Al onze arrangementen zijn inclusief:


Omkleedruimte, ervaringsdouche met lichttherapie, hammam, Finse sauna met lichttherapie (outdoor), afkoelhoekje (outdoor), massagebad met sterrenhemel (gevuld met vers water bij elke reservatie), Infrarood therapie, lounge en relaxatieruimte (indoor en outdoor), tot op 32°C verwarmd buitenzwembad (inox overloopzwembad) en duo massagetafels.
Opgietwater voor sauna met aromatherapie, Dode Zeezout voor massagebad, scrubzout van de Dode Zee met geurige arganolie, shampoo, haarbalsem, douchegel, hydraterende bodymilk.
Koffie (Nespresso), rijk assortiment aan thee, water en verse citrusvruchten (ideaal na een saunabeurt!)
Inclusief badlinnen (een fitness handdoek, een badlaken, een gastendoek en een badjas per persoon, geen slippers)!

NEEM EEN KIJKJE NAAR ONZE ARRANGEMENTEN

 

 

WELLNESS!

Wellness is een concept gelinkt aan gezondheid en goed gevoel, het is een geheel van factoren. Bij Zen Your Life bieden we tal van behandelingen of rustmomenten die op deze factoren inwerken. Zo bieden we voedingsadvies, verschillende groepslessen, individuele coaching, we geven advies op vlak van natuurlijke voedingssuplementen, aromatherapie, fytotherapie... Maar we geven ook tal van massages, gericht op ontspanning of meer specifiek om blokkages los te maken. Verder bieden we gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, anti-cellulitis behandelingen en veel meer. Uiteindelijk kan je ook bij ons terecht om te gebieten van onze privé sauna en spa eenheid of gewoon om te overnachten in onze stijlvolle B&B.

NEEM EEN KIJKJE NAAR ONZE SPA-RITUELEN EN MASSAGES


Bij Zen Your Life bent u op het juiste adres voor ultieme wellness en sauna in Groot-Bijgaarden.


Back to Top