Menu

Overnachting

Wij beschikken slechts over 2 kamers : beide niet-rokers

Gezien onze kleinschaligheid bieden wij geen permanentie aan het onthaal. Onze gasten kunnen wel 24u/24 binnen met een persoonlijk code die per mail wordt doorgestuurd.

Standaard is er geen ontbijt inbegrepen in de reservatie van de kamer, noch het gebruik van de privé sauna. Indien gewenst kan dit wel bijgeboekt worden. Wij vragen steeds om de tijdstippen te vermelden waarop het ontbijt of het gebruik van de privé sauna gewenst wordt.

 

PRIJS PER KAMER

99 Euro/kamer/nacht, exclusief ontbijt, exclusief gebruik van de privé sauna.

Onze beide kamers beschikken over een queensize bed, en-suite badkamer met wc, inloopdouche met regendouche en handdouche, wastafel. Geen ligbad. 

ONTBIJT

We bieden 2 ontbijt-formules aan:

Early BF: 10 Euro/pers., incl oploskoffie, thee, melk, fruitsap, brood, zoet en hartig beleg, yoghurt, ontbijtgranen en vers fruit. Dit ontbijt wordt u niet persoonlijk geserveerd, maar de avond voordien in buffetvorm klaar gezet zodat de gast zichzelf kan bedienen om elk uur van de nacht/ochtend.

Gourmet BF: 15 Euro/pers., inclusief vers gebrouwen koffie, thee, melk, vers fruitsap, brood, pistolets, croissants, zoet en hartig beleg, yoghurt, ontbijtgranen en vers fruit. Dit ontbijt wordt op het voorafbepaalde uur (tussen 8u en 11u) bediend door de gastvrouwen. Wij vragen om op voorhand het gewenste tijdstip van ontbijt te laten weten zodat we dit in onze agenda kunnen inplannen.

Elk ontbijt moet steeds minimum 1 dag op voorhand besteld worden zodat we de tijd hebben om onze inkopen te doen. Het ontbijt wordt op -1 genomen, er is geen mogelijkheid voor ontbijt aan bed.

 

SLEEP & SPA

Prijs: 269,00 Euro/2 pers.

Incl.: 2u30 genieten van privé sauna (tijdstip vooraf te reserveren) + overnachting + ontbijt (Early BF of Gourmet BF naargelang het gewenste uur van ontbijt). Bij deze formule kan het ontbijt ook in de privé wellness worden genuttigd indien er gekozen wordt om het spa-arrangement 's ochtends te nemen.

 

LALA SALAMA

Prijs: 420 Euro/2 pers. 

Incl.: 6u genieten van privé sauna (van 18u tot 24u) + diner + 1 flex Afrikaanse vonkelwijn of witte wijn of rode wijn naar keuze en niet-alcoholische dranken uit de bar + overnachting + ontbijt (Early BF of Gourmet BF naargelang het gewenste uur van ontbijt). Indien u van dit evenement echt iets exclusiefs wenst te maken dan kunnen wij ook mits een supplement een diner aanbieden bereid door sterrenchef Robert van Restaurant Michel te Groot-Bijgaarden. Contacteer ons voor een offerte.

 

Privé sauna is inclusief:

Kleedkamer met sanitair, ervaringsdouche, hammam, Finse sauna met lichttherapie (outdoor) en doorkijkhaard, afkoelhoekje (outdoor), massagebad met sterrenhemel (gevuld met vers water bij elke reservatie), infrarood therapie, lounge en relaxatieruimte (indoor en outdoor), winter en zomer verwarmd (tot op 32°C) buitenzwembad (inox overloopzwembad, volgens VlaremII wetgeving), duo behandelruimte, gratis WiFi.
Opgietwater voor sauna met aromatherapie, Dode Zeezout voor massagebad, scrubzout van de Dode Zee met arganolie en aromatherapie, shampoo, haarbalsem, douchegel, hydraterende crème en haardroger zijn tevens ter beschikking.
Koffie (Nespresso), een rijk assortiment aan thee, water en verse citrusvruchten (ideaal na een saunabeurt!) zijn in de prijs inbegrepen.
Inclusief badjassen en overvloedig badlinnen.

Reserveren kan online, per mail of telefonisch!


Back to Top